Til forsiden

Søg støtte

Alle, der er medlem af Guldborgsund Gildet, kan ansøge – uanset om man er frivillig på feltet eller ej. Så længe projektet har relevans for Middelaldercentret eller Guldborgsund Gildet og Gildets medlemmer.
Mulighederne er mange. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser. Der gives dog ikke penge til privat udstyr til enkeltpersoner.

Ansøgninger vil blive behandlet af Rådet på ordinære møder, og pengene skal være udbetalt i det regnskabsår, hvor støtten er givet. Ansøgninger nulstilles således pr. 1. januar. I særlige tilfælde kan Rådet behandle ansøgninger imellem ordinære møder. I disse tilfælde forventes det dog, at eventuelt tildelte midler vil være brugt, og at Rådet har modtaget en kvittering for dette, inden næstkommende møde. Sker dette ikke vil midlerne bortfalde.

Til gengæld for støtten vil vi gerne have, at projektets resultater bliver videreformidlet til resten af Gildets medlemmer. Det kan f.eks. ske i form af en artikel i Strudhætten, et foredrag eller en kursusaktivitet på en workshop-weekend eller en aktivitet på feltet.

Til at ansøge har Rådet udarbejdet et ansøgningsskema, som skal benyttes til ansøgninger. Bilag som budgetter og uddybende forklaringer må gerne vedlægges. Ansøgningsskemaet kan hentes her i pdf-format: Ansøgningsskema.pdf eller her i word-format: Ansøgningsskema.docx.

Det forventes at laug, der selv tjener penge og har en kassebeholdning starter med at benytte disse midler inden der ansøges hos Gildet. Husk at alle laugets medlemmer skal være medlemmer af foreningen.

Ansøgninger sendes til Stine Hald på stinehaldchristiansen@hotmail.com i enten word- eller PDF-format senest 14 dage inden næstekommende rådsmøde. Elektroniske ansøgninger foretrækkes dog, da det gør det nemmere at distribuere dem i bestyrelsen.

Planlagte rådsmøder i 2019

Hvis du vil have hjælp til at lave ansøgningen, er i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt Ronni Bruun eller en anden fra Rådet.

Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager