Til forsiden

Fotokonkurrence 2016


Årets konkurrence om forsidebillede

Guldborgsund Gildet inviterer alle medlemmer til at deltage i årets fotokonkurrence om årets forsidebillede på Gildets hjemmeside. Opgaven er simpel; send dit bedste billede fra Sundkøbing fra sæsonen 2015/1405. Billedet skal vise livet i Sundkøbing, det at være frivillig eller på anden måde have relation til Middelaldercentret og ose af middelalder.

Et dommerpanel vil udvælge de bedste billeder, som vil blive sendt til afstemning på Middelaldercentrets Facebookgruppen. Billedet vil blive brugt på forsiden af Guldborgsund Gildets hjemmeside frem til næste sæson, men udover denne store ære, så vil vinderen også få betalt næste års kontingent i Guldborgsund Gildet.

Regler:

  • Alle medlemmer af Gildet kan deltage med ét billede hver
  • Billedet skal være taget af dig selv i sæsonen 2015/1405
  • Billedet må ikke indeholde "fejl", dvs. middelalderfolk med armbåndsure, moderne smykker, pølsebrød osv. (det er jo selvfølgelig aldrig noget som forekommer). Der må gerne være gæster på billederne, men fokus skal være på middelalderfolkene.
  • Billedet skal være af en vis kvalitet, og dommerpanelet kan derfor afvise bidrag, som er for uskarpe, mørke eller på anden måde ikke vil gøre sig godt som forsidebillede.

Billeder kan indsendes fra 15. februar til og med 13. marts, og omkring d. 20. marts vil der blive oprettet en afstemning blandt de bedste billede på Middelaldercentrets Facebookgruppe. Vinderen vil blive annonceret i maj-nummeret af Strudhætten, her på hjemmesiden og i Facebookgruppen. Præmien er en en rundvisning for op til 20 personer i den kommende sæson (dog ikke entréen), udført af en af de dygtige formidlere på feltet. Vinderen får direkte besked.

Billeder sendes til Jeppe Hat på mail arcusverus@gmail.com mærket "Fotokonkurrence 2016". Der må gerne medfølge en kort beskrivelse af motivet; f.eks. hvem der er på billedet, hvornår det er taget eller hvilken situation, der er blevet fotograferet.

Sidste års vinderbillede taget af Anja Wunsch.

Dato: 15-02-2016
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager