Til forsiden

Fotokonkurrence 2015


Årets konkurrence om forsidebillede

Guldborgsund Gildet inviterer alle medlemmer til at deltage i årets fotokonkurrence om årets forsidebillede på Gildets hjemmeside. Opgaven er simpel; send dit bedste billede fra Sundkøbing fra sæsonen 2014/1404. Billedet skal vise livet i Sundkøbing, det at være frivillig eller på anden måde have relation til Middelaldercentret og ose af middelalder.

NB Vinderen af konkurrencen er fundet.Du kan se de fire kandidater, der blev udvalgt til afstemning her.

Et dommerpanel vil udvælge de bedste billeder, som vil blive sendt til afstemning på Middelaldercentrets Facebookgruppen. Billedet vil blive brugt på forsiden af Guldborgsund Gildets hjemmeside frem til næste sæson, men udover denne store ære, så vil vinderen også få betalt næste års kontingent i Guldborgsund Gildet.

Regler:

  • Alle medlemmer af Gildet kan deltage med ét billede hver
  • Billedet skal være taget af dig selv i sæsonen 2014/1404
  • Billedet må ikke indeholde "fejl", dvs. middelalderfolk med armbåndsure, moderne smykker, pølsebrød osv. (det er jo selvfølgelig aldrig noget som forekommer). Der må gerne være gæster på billederne, men fokus skal være på middelalderfolkene.
  • Billedet skal være af en vis kvalitet, og dommerpanelet kan derfor afvise bidrag, som er for uskarpe, mørke eller på anden måde ikke vil gøre sig godt som forsidebillede

Billeder kan indsendes fra 1. februar til og med 1. marts, og omkring d. 15. marts vil der blive oprettet en afstemning blandt de bedste billede på Middelaldercentrets Facebookgruppe. Vinderen vil blive annonceret i maj-nummeret af Strudhætten, her på hjemmesiden og i Facebookgruppen. Præmien er et års medlemskab af Guldborgsund Gildet, samt at få sit billede vist på forsiden af foreningens hjemmesiden igennem hele sæsonen.

Billeder sendes til Jeppe Hat på mail arcusverus@gmail.com mærket "Fotokonkurrence 2015". Der må gerne medfølge en kort beskrivelse af motivet; f.eks. hvem der er på billedet eller hvilken situation, der er blevet fotograferet.

Sidste års vinderbillede taget af Mikael Viedeland.

Dato: 01-02-2015
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager