Til forsiden

Begivenheder


Skip Navigation LinksGuldborgsund Gildet > Begivenheder

Workshop-weekend


Få hjælp til at sy dragt

Workshop-weekend for Gildet's medlemmer, der strækker sig over weekenden d. 2.-3. marts.

Tilmeldingsfristen er 15. februar, og det skal ske ved at udfylde tilmeldingsskemaet og sende det til middelalderworkshop@gmail.com. Betaling, kr. 350,00, skal ske til konto 5356-0243380. Heraf er kr. 200,00 depositum, som tilbagebetales ved afbud tidligere end 14 dage før kursusstart. Herefter sker ingen refusion. Materialeudgifter betales, med mindre andet oplyses, til kursusunderviser.

 • Tekstil
  Her kan du få hjælp til at komme i gang med minde ting som f.eks. undertøj, konehuer, hovedlin og forklæder i hør. Mindre dragtdele i uld som hætter, ”strømper” og syede mandshuer er også en mulighed. Større dragtdele i uld som kjortler til mænd og kvinder, hoser, trøjer o.a. kræver mere tid og øvelse, da der først skal laves mønstre til den enkelte person. Større dragtdele kan ikke laves på en weekend.
  Ubleget hør kan købes på systuen, uld skal man selv skaffe, men få det helst godkendt hos Cath, inden du køber ind. Medbring gerne mønsterpapir og stof, f.eks. lagenlærred eller gamle lagner m.v., til mønster – og også gerne nåle, tråd og saks.
  Undervisere: Dorte Kampp og Catharina Oksen
 • Træ- og smedeværksted
  Få hjælp til at lave din egen kniv. Udgifter til materialer må påregnes.
  Underviser: Ben Woldring

Dato: 02-03-2019
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager