Til forsiden

Begivenheder


Skip Navigation LinksGuldborgsund Gildet > Begivenheder

Workshop-weekend


Kom til workshop

Workshop-weekend for Gildet's medlemmer, der strækker sig over weekenden d. 17.-18. november.

Tilmeldingsfristen er 3. november, og det skal ske ved at udfylde tilmeldingsskemaet og sende det til middelalderworkshop@gmail.com. Betaling, kr. 350,00, skal ske til konto 5356-0243380. Heraf er kr. 200,00 depositum, som tilbagebetales ved afbud tidligere end 14 dage før kursusstart. Herefter sker ingen refusion. Materialeudgifter betales, med mindre andet oplyses, til kursusunderviser.

 • Tekstil
  Her kan du få hjælp til at komme i gang med minde ting som f.eks. undertøj, konehuer, hovedlin og forklæder i hør. Mindre dragtdele i uld som hætter, ”strømper” og syede mandshuer er også en mulighed. Større dragtdele i uld som kjortler til mænd og kvinder, hoser, trøjer o.a. kræver mere tid og øvelse, da der først skal laves mønstre til den enkelte person. Større dragtdele kan ikke laves på en weekend.
  Ubleget hør kan købes på systuen, uld skal man selv skaffe, men få det helst godkendt hos Cath, inden du køber ind. Medbring gerne mønsterpapir og stof, f.eks. lagenlærred eller gamle lagner m.v., til mønster – og også gerne nåle, tråd og saks.
  Undervisere: Catharina Oksen og Dorte Kampp
 • Læderkursus
  Kunne du tænke dig dine helt egne sko, som passer lige til dig? Så kom på læderkursus og lær at sy dine egne sko! Max. 6 deltagere – så skynd dig at melde dig til! Skal du være sikker på en plads, skal den fulde deltagerbetaling betales straks ved tilmelding. Vores underviser har arbejdet i mange år som ortopædskomager, så han kender alt til sko og fødder! Underviser kan udlåne værktøj, og læder kan købes til rimelige priser. Regn med en udgift til materialer på ca. kr. 400 til et par sko og ca. kr. 550 til et par støvler.
  Underviser: Karlheinz Moser-Fiedler
 • Pileflet
  Pilefletkursus for begyndere. Lær at flette f.eks. din egen kurv! Påregn udgift til materialer.
  Underviser: Mette Bloksgaard

Dato: 17-02-2018
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager