Til forsiden

Begivenheder


Skip Navigation LinksGuldborgsund Gildet > Begivenheder

Historiske dage


I Øksnehallen, København

I weekenden d. 14.-15. marts bliver der for første gange afholdt Historiske Dage i Øksnehallen i København. Det er en historiefestival hvor museer, arkiver, medier, forlag, foreninger og forhandlere af historiske varer deltager, og Middelaldercentret skal selvfølgelig også være med.

Centret skal dele en bod med Museum Lolland-Falster, hvor vi skal vise, hvorfor det er turen værd at tage sydpå, og hvad Middelaldercentret kan tilbyde. Guldborgsund Gildet er selvfølgelig også med og frivillige vil være med til at bemande standen i de to dage.

Der vil blive afholdt flere foredrag af bl.a. Ulrik Langen (tidligere vært på Historiequizzen hvor Kåre medvirkede), Maria Helleberg, Tom Buk-Swienty og de engelsk historikere Antony Beevor og Roger Moorhouse. Middelaldercentret har også fået tilkæmpet sig to optrædender lørdag, hvor der vil blive fremført et bøddelshow og en fægtedemonstration, som også har været gennemført på feltet.

Du kan finde programmet, liste over udstillere og meget mere på arrangementets hjemmeside.

Husk at du som medlem af Guldborgsund Gildet kan få rabat på indgangen, hvilket du kan læse nærmere om i den seneste udgave af Strudhætten.

Update: En evaluering af arrangementet placerede Middelaldercentrets stand, som blev delt med Museum Lolland-Falster, på en 4. plads ud af 50. Bøddelshowet fik en 5. plads ud af i alt 90 shows - det kun overgået af berømte forfattere der var på scenen.

Dato: 14-03-2015
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager