Til forsiden

Begivenheder


Skip Navigation LinksGuldborgsund Gildet > Begivenheder

Workshop-weekend


Sy sko, lær at fægte eller få hjælp til at sy en dragt

Workshop-weekend for Gildet's medlemmer, der strækker sig over hele weekenden d. 21.-22. februar.

Tilmeldingsfristen er d. 7. februar og skal ske ved udfylde tilmeldingsskemaet og sende det til Michael Smed på machansen@live.dk. Prisen for et kursus er 350 kr. Beløbet skal indbetales på Arbejdernes Landsbank kontonr. 5356-0243380. Det indbefatter forplejning m.m. Ved tilmelding opkræves et depositum på 200 kr. Resten betales før kursusstart. Ved eventuelt frafald skal dette meddeles senest en uge før kursusstart. Ved for sen afmelding eller udeblivelse kan depositummet ikke refunderes.

Lørdag aften er der foredrag ved Pia Bach om formidling og reenactment på feltet.

Du kan læse mere om vinterworkshops her.

 • Tekstil
  Mønstertegning og tilskæring af særk, kjole, kofte m.m. samt syning af mindre ting, som konehue, forklæde og lign. Ved tilmeldingen bedes du skrive, hvad du ønsker at lave, samt om du er begynder eller øvet udi syningens svære kunst!.
 • Læderværksted
  Sy dine egne sko, læderpung/taske eller knivskede. Maks. 8 deltagere. Skriv på tilmeldingsblanketten, hvad du gerne vil lave.
 • Træværksted
  Snitning og slibning af skeer og knivskafter, samt drejning af mindre ting. Skriv hvad du gerne vil lave.
 • Kampteknik
  Idéen er at give deltagerne et indblik i teknik og våbenbrug i kamp, samt at give mulighed for at prøve om denne del af formidlingen er noget, som deltagerne ønsker at bygge videre på. Reenactment-kamp er en stor del af den reenactment, der foregår rundt om i Europa.
 • Spil og lege - lørdag
  Prøv op lær nogle af middelalderens underholdende spil. Få ideer til, hvordan spil kan indgå som en underholdende del af formidlingen på feltet. Få ideer til, hvordan enkelte spil kan fremstilles.
 • Sang og spil - lørdag
  Moria møder op med spændende instrumenter, ideer til musikalsk formidling samt et lille udpluk af sangbare middelalderviser.

Dato: 21-02-2015
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager