Til forsiden
Skip Navigation LinksGuldborgsund Gildet > Begivenheder

Store fiskedag


Kom og prøv lykken i havnen

Søndag d. 18. maj er der fiskedag på Middelaldercentret fra kl. 7-10. Der vil være fiskekonkurrence i havnen. Medbring selv fiskestænger, blink og andet udstyr..

Fiskedagen er egentlig en konkurrence, hvor Middelaldercentret udlover flotte præmier til de tre største fisk (eller rettere: til de, der har fanget dem!). Men dagen er i lige så høj grad en mulighed for hygge sig med sin hobby i rammer, der er smukkere og mere spændende end de fleste andre muligheder for lystfiskeri.

Centrets havn er normalt lukket land for lystfiskere. Fiskebestanden er derfor uvant med kroge - og derfor er der måske mulighed for at gøre særlig god fangst her. Det er nu tredie år, dørene åbnes for fiskedage, og de tidligere år har tilbudet været ganske populært.

Der dystes om den største fisk, målt på længde, og deltagerne skal selv medbringe alt nødvendigt fiskeudstyr og fisketegn - men undervejs byder centret på en kop varm kaffe.

Alle er velkomne, og forudgående tilmelding er ikke nødvendig. De, der ønsker at deltage, møder blot op foran hovedingangen kl. 07.00, hvorefter centrets personale sætter dysten i gang. Og når konkurrencen slutter er man selvfølgelig velkommen til at blive på centret og nyde de mange aktiviteter dagen igennem.

Der er også fiskedag d. 20. september.

Dato: 18-05-2014
Kopiering og brug af billeder og tekst fra siden kræver tilladelse fra Guldborgsund Gildet
Website lavet af: Nils Thorhus Holmager